Žanamari održala rockersku koncertnu promociju novog singla ”Napola”

Koncertna promocija novog, rockerskog singla Žanamari Lalić – pjesme “Napola” u zagrebačkom klubu Bulldog u subotu 27.11. okupila je mnoštvo fanova, prijatelja i kolega lijepe pjevačice koja je gotovo tri sata u pratnji svog banda Syndrome publiku držala u sjajnom raspoloženju.

“U Bulldogu se desio jedan neobičan prijelom u meni… čak su i dečki iz mog banda koji me znaju najduže primijetili da sam bila napokon svoja, pogotovo dok smo izvodili novu pjesmu 'Napola'.” kaže Žanamari ne skrivajući zadovoljstvo održanom promocijom.

“Iznimno mi je drago što su došli moji dragi prijatelji Dalibor Petko, Boris Mirković, Igor Ivanović, Ivan Herceg, Joe Pandur, cijeli band Teška Industrija, Emina Arapović i još mnogi široj javnosti manje poznati, ali meni predragi ljudi. Ovim putem im svima zahvaljujem na podršci i na tome što se uvijek raduju mom svakom uspješnom koraku. Samostalna i jaka jesam, ali bez svog tima ljudi koji vjeruju u mene i dišu zajedno sa mnom teže bi mi bilo boriti se s predrasudama. No sad, kad napokon imam 'svoju' glazbu sve mi izgleda lako i osjećam se kao da mi je nebo granica.”

 Za svoju novu pjesmu “Napola” Žanamari je pisala tekst, te zajedno s Dejanom Oreškovićem, koji je autor aranžmana, i glazbu.

 Nakon odličnog koncerta, druženje u Bulldogu potrajalo je do sitnih sati, a Žanamari je najavila da će pjesma “Napola” koja već puni radijski eter širom Hrvatske, a i regije, vrlo brzo zaživjeti u popratnom video spotu koji će kao i prethodni spot za hit pjesmu “Ljubav” režirati Darko Drinovac.

 cro rec