Vip trofej Snježna kraljica, 3. i 5. siječnja

Zagreb i Sljeme već osmi put zaredom imaju čast biti domaćini Utrka Audi Fis Svjetskog kupa u slalomu – Vip Trofej Snježne Kraljice. Izdanje Fis Svjetskog kupa na Sljemenu počet će 3. siječnja 2012. godine ženskom slalomskom utrkom, a završit će 5. siječnja slalomskom utrkom skijaša. Stubičke Toplice su ponovno polazište navijača koji se organizirano prevoze na Sljeme.

Prvi autobusi za žensku utrku će krenuti u 12 sati, a start prve vožnje počinje u 15 sati. Povratak je planiran odmah po završetku utrki. Na sam dan utrka moći će se u Turističkom uredu kupiti i karte. Za mušku slalomsku utrku autobusi će početi voziti od 10 i 30 sati iz Stubičkih Toplica ( zelena C zona), start prve vožnje je 14 i 30. Autobusi kreću ispred Buffet-a „Sljeme“, tj. Konzuma, a parkirališta za dolazak posjetitelja automobilima osigurana su na igralištu iza restauracije „Slamnati krovovi“ i iza tržnice u Stubičkim Toplicama.

Dolazak vlastitim vozilima na Sljeme nije moguć. Skijašice i skijaši dolaze iz 28 zemalja s četiriju kontinenata, a u Zagrebu ih prati više od 400 članova ekipa.