Učenici OŠ Marija Bistrica u Školi stvaralaštva «Novigradsko proljeće

Trinaestu godinu za redom, učenici OŠ Marija Bistrica pozvani su u tradicionalnu školu stvaralaštva »Novigradsko proljeće».Ove godine u društvo najkreativnijih učenika iz cijele Hrvatske pozvano je osam učenica OŠ Marija Bistrica. U Novigradu, učenici će se tjedan dana baviti zadacima u okviru različitih umjetničkih radionica. Poziv u školu potvrda je njihove darovitosti, ali i svojevrsna nagrada za postignuća i trud uložen tijekom cjelogodišnjeg rada u školskim izvannastavnim aktivnostima.
Zahvaljujemo na dosadašnjoj financijskoj podršci svim sponzorima . To su do sad bili: Županija Krapinsko-zagorska, Općina Marija Bistrica,  Svetište Majke Božje Bistričke, Ljekarne «Švaljek» i «Centralno-klimatizacija-plin» Milošić.
Pozivamo sve koji žele biti sponzori darovitih učenika i omogućiti njihov boravak u školi stvaralaštva da se što prije jave u OŠ Marija Bistrica.

Popis učenika pozvanih u školu stvaralaštva:

IME I PREZIME:                RADIONICA:
Ema Tomorad, 8.c    Foto
Veronika Petric, 7.b    Filmska
Tamara Jakopović,  5.c    Literarna
Klara Kurešić, 6.b    Scenska glazba
Amalija Petric, 5.c    Scenska
Darija Miketić, 5.a    Skladateljska
Viktorija Kušt, 7.b    Pjevanje
Marija Tomorad, 5.a    Pjevanje
   

Ovom prilikom pohvaljujemo i sve ostale učenike škole koji su članovi školskih izvannastavnih aktivnosti, te u njima vrijedno rade i daju svoj veliki doprinos da naša škola bude onakva kakvu želimo.

Vesna Tomorad