Treća korizmena tribina u bistričkom Svetištu

Još jednoj izvrsnoj korizmenoj tribini u Kapelici sv. Petra u Svetištu MBB-e u Mariji Bistrici, svjedočilo je 70-tak posjetitelja. Na trećoj ovogodišnjoj tribini Branimir Bilić ugostio je prof. dr. sc. Vladu Jukića, ravnatelja Psihijatrijske bolnice Vrapče i doc. dr. sc. Marijanu Braš, psihijatricu iz KBC-a Zagreb. Tema je bila ''Depresija i ovisnosti – rezultat bolesnog društva''.

Nakon sjajnih uvodnih izlaganja gostiju, i ova se tribina pretvorila u pravu interaktivnu radionicu na zanimljivu temu, u kojoj se o depresiji i ovisnosti moglo čuti puno zanimljivih informacija od stručnih gostiju, ali i vrlo zanimljivih komentara, pitanja pa i osobnih svjedočanstava posjetitelja. 

 

 

Ovogodišnje korizmene tribine uz Svetište MBB-e, organizira i Ogranak Matice Hrvatske u Mariji Bistrici, a tema slijedeće je ''Vrijednost života i uspjeh u životu''. Gostovat će Miro Gavran, najprevođeniji hrvatski pisac i Rene Medvešek, glumac, redatelj i profesor na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu. Tribina je na rasporedu u petak 28. ožujka naravno, ponovno u Kapelici sv. Petra, u bistričkom Svetištu u 19 sati.