Sve kategorije bistričke Mladosti na zimskim turnirima

Rudolf Mraz

 

U Zaboku je počeo Cup Zagorja, Memorijal Rudolfa Mraza, zimski dvoranski nogometni turnir seniora i veterana za registrirane klubove iz Zagorja i djela zagrebačke županije. Mladost iz Marije Bistrice u seniorskoj kategoriji u skupini je sa Slogom iz Konjščine, Omladincem iz Dubrovčana i Jedinstvom iz Svetog križa Začretja.

U prvom kolu Mladostaši su poraženi od Jedinstva 0:7, a u drugom od Omladinca 5:6. Danas će igrati protiv Sloge.

Veterani su pak u skupini sa krapinskim Zagorcem, Vatrogascem iz Brezove i Desinićem od kojega su u 1. kolu poraženi 0:4. Jučer su pak poraženi od branitelja naslova Zagorca sa 5:9, a u srijedu će igrati protiv Vatrogasca. 

Počeli su i zimski nogometni turniri za mlađe kategorije u organizaciji Nogometnog saveza KZŽ-e. U Bedekovčini su s natjecanjem završili mlađi pioniri.

Mladost iz Marije Bistrice osvojila je 4. mjesto. Mladostaši su najprije u skupini pobijedili Toplice iz Krapinskih Toplica sa 5:0 i Slogu iz Konjščine sa 5:3. U četvrtfinalu pobijedili su Oštrc iz Zlatara sa 4:3, nakon kaznenih udaraca. U regularnom dijelu bilo je 1:1. U polufinalu Mladost je poražena od Klanjca sa 0:2, a u utakmici za 3.mjesto od Oroslavja sa 3:5. U finalu Klanjec je bio bolji od krapinskog Zagorca.

Kod limača Mladost iz Marije Bistrice natjecanje je završila već u prvom krugu po skupinama. Bolji od Mladostaša bili su krapinski Zagorec sa 3:0 i zlatarski Oštrc sa 5:4. U tjednu pred nama na rasporedu su turniri pionira, kadeta i juniora.