Sutra Dan policije

PU krapinsko-zagorska tradicionalno sutra, na blagdan Sv. Mihovila, zaštitnika policije, obilježava Dan policije. Osim dobrovoljnog darivanja krvi, za učenike prvih razreda osnovnih organizirali su prošlog tjedna dane otvorenih vrata u svim Policijskim postajama.

Također, ovih dana organiziraju posjet obiteljima policajaca poginulih u Domovinskom ratu i paljenje svijeća na grobovima. Svečano polaganje vijenaca i paljenje svijeća ispred zajedničkog križa na gradskom groblju u Krapini, bit će sutra, u 8 i 45, na sam Dan policije. Sveta misa zadušnica biti će u Župnoj crkvi Svetog Nikole u Krapini, također sutra, u 9 sati.

Sutra Dan policije


Policijska uprava krapinsko-zagorska u povodu obilježavanja predstojećeg Dana policije, a ujedno i blagdana “Svetog Mihovila”, zaštitnika policije i ove godine organizirala je niz aktivnosti.

Svečana proslava Dana policije održana je u petak u Tuheljskim Toplicama, a prethodila su joj sportska natjecanja ekipa svih ustrojstvenih jedinica Policijske Uprave krapinsko-zagorske.

Na sam Dan policije, sutra, bit će svečano polaganje vijenaca i paljenje svijeća ispred zajedničkog križa na gradskom groblju u Krapini u spomen na policajce poginule u Domovinskom ratu. Nakon toga, u 9,00 sati u krapinskoj župnoj crkvi Svetog Nikole bit će služena sveta misa zadušnica.

radio kaj