ŠRD Šaran održao Leskov kup, otvorenje sezone 4. svibnja

Članovi ŠRD-a ''Šaran'' u nedjelju 27. travnja organizirali su tradicionlano uvodno natjecanje u ribićku sezonu, Leskov kup. Riječ je o natjecanju, koje se odvija sa ljeskovom batinom kao štapom, a koje je ove godine održano na bajeru u Tugonici.U kategoriji kadeta slavio je Filip Filipović, druga je bila Veronika Špoljarec, a treći Matija Paradi. U juniorskoj kategoriji prvo ne mjesto osvojio Kristijan Crnički, drugo Petar Kovačić, a treće Vladimir Kuntić. Kod seniora je pak pobijedio Mario Hercigonja, ispred Nenada Mikulca i Velimira Šiltića.

Članovi ŠRD-a ''Šaran'' travanj su iskoristili za uređivanja bajera u Poljanici i Tugonici. Već tradicionalno početak svibnja označava i početak ribičke sezone.

 

 

 

 

Tako je u nedjelju 4. svibnja na rasporedu tradicionalno otvorenje ribičke sezone Športskog ribolovnog društva ''Šaran'' Marija Bistrica, i to na ''Cukorovom bajeru'' u Poljanici Bistričkoj. Iz ŠTD-a ''Šaran'' pozivaju sve ribiće ali i ostale mještane da dođu na otvorenje sezone, za koje s epriprema uobičajen program.