Snimljen spot za pjesmu “Kako ću joj reć da varin”

Pobjednička pjesma splitskog festivala Kako ću joj reć’ da varin apsolutni je hit ovog ljeta. Od danas premijerno na programu CMC televizije možete pogledati i spot koji su članovi Klape DVD-a Žrnovnica Sveti Florijan i njihov gost Čedo Martinić prošli tjedan snimili u splitskom škveru i u Žrnovnici. Pjesmu autora Ernesta Pelaića i Nikše Krpetića u spot je realizirao redatelj Željko Petreš.
 
Od pobjede na splitskom festivalu Klapa DVD-a Žrnovnica Sveti Florijan postala je jedna od najpopularnijih klapa, te su im ljetni mjeseci ispunjeni brojnim nastupima. Danas, 30.07., nastupaju uz Igora Cukrova, Klapu Godimenti, Vucu i druge na tradicionalnom izboru za Miss Adriatic koji se održava u Marini Frapa u Rogoznici, a 5.8. održat će s Klapom Intrade koncert u Motovunu. Do kraja ove godine članovi klape planiraju objaviti i svoj debitantski album.

Ovu zabavnu i zaraznu melodiju odsad možete dobiti i kao realtone melodiju na svojim mobilnim telefonima. Na broj 88180 pošaljite ključnu riječ VARIN i hit Kako ću joj reć’ da varin je vaš. Cijena s PDV-om je 14 kn.


Pogledajte spot:  Kako ću joj reć’ da varin: