Skupština PD Grohot

U subotu 29. siječnja je održana redovna izborna skupština Planinarskog društva ''Grohot'' Marija Bistrica. Jednoglasno su usvojena izvješća o radu u prošloj i planovi za ovu godinu. I u prošloj godini članovi su planinarili i organizirali izlete diljem lijepe naše, a pored toga i sami su organizirali manifestacije poput tradicionalnih obilazaka obilaznice ''Za dušu i tijele – Mirko Fulir'' u sklopu Ljeta u Mariji Bistrici, Vincekovog i u drugim prigodama.

Šest članova u prošloj je godini završilo je planinarsku školu u organizaciji PD ''Belecgrad'' iz Belca. U planovima za ovu godinu istaknuti su redovni zadaci, kao i omasovljavanje društva, posebno mladim članovima. Kako je skupština bila izborna, članovi su izabrali novo rukovodstvo.

Svi su prijedlozi prihvaćeni jednoglasno,pa je nova-stara predsjednica Vesna Antolić, dopredsjednik je Stjepan Muhek, tajnica Vesna Habazin, rizničarka Štefica Cipriš, a u upravnom odboru su još Boris Kličković, Darinka Haklin-Zorić, Francika Popek, Nada Fulir i Mira Bajs. Delegat u Hrvatskom planinarskom savezu biti će Boris Kličković, u Međudruštvenom savjetu zagorskog planinarskog puta Darinka Haklin-Zorić, a u Planinarskom savezu KZŽ-e Dominko Krajačić. Skupštinu su pozdravili članovi susjednih društava iz Zlatar Bistrice i Donje Stubice, načelnik Općine Marija Bistrica Stjepan Muhek, predsjednik Vatrogasne zajednice Općine Marija Bistrica Stjepan Skuliber, te predstavnici Kluba liječenih alkoholičara Bistrina Marija Bistrica.