RMB u akciji Poziv za 10!


Povodom 278. zavjetnog hodočašća vjernika grada Zagreba Nacionalnom svetištu Marija Bistrica, Udruga H-epicentar započela je emitirati službeni radio spot obiteljsko-mobilizacijake kampanje „Poziv za 10!“. Tom prilikom radio spot emitran je 10.rujna u eteru Radija Marija Bistrica na 100,4 Mhz.

„Ovim simboličnim činom emitiranja radio spota naše kampanje željeli smo posvetiti ovu kampanju Majci Božjoj i pridružiti se rijeci hodočasnika što će se ovih dana sliti u Mariju Bistricu.“ Izjavio je koordinator večeri H-epicentar, Tomislav Penavić, te nadodao kako „je ovo samo početak stvaranja medijske mreže onih koji emitiranjem ovoga spota pružaju jasnu nadu višebrojnim obiteljima. Ovim putem zahvaljujem i Hrvatskom katoličkom radiju koji je sudjelovao u realizaciji stvaranja i montiranja spota, te pozivam sve ostale radio postaje da se pridruže ovoj jedinstvenoj mobilizaciji dobrote.“

Radio spot obiteljsko-mobilizacijake kampanje „Poziv za 10!“ moguće je „naručiti“ putem maila na desk@hepicentar.hr sa zahtijevom “molim radio spot”. Glas radio spotu dao je Damir Kopriva.

Obiteljsko-mobilizacijska kampanja Udruge H-epicentar započela je, 30. lipnja a zbog velikog potencijala nastavit će se provoditi do 30.6. 2010, kada se očekuje da će se ostvariti konačni iznos od 15.000 eura za 10 stipendija namjenjenih desetero studenata iz tri deseteročlane obitelji.

Pozivom na donacijski telefon 060 90 90 donira se 10 kuna iz fiksne mreže dok s mobilnih mreža Vipneta i Tele2 cijena poziva iznosi 6,10 kuna.