Poziv zaručnicima na susret s papom Franjom

Na tragu poziva pape Franje zaručnicima na zajednički susret koji će se održati na blagdan sv. Valentina u velikoj dvorani Pavla VI u Vatikanu pod geslom „Radost koju 'da' donosi zauvijek“, Ured za pastoral obitelji Zagrebačke nadbiskupije organizirao je mogućnost sudjelovanja zaručnicima iz Zagrebačke nadbiskupije (i šire) na tom susretu. Na susret sa Svetim Ocem pozvani su zaručnici koji su prošli ili prolaze tečaj priprave za brak. Polazak autobusom bi bio iz Zagreba u večernjim satima u srijedu 12. veljače 2014., a povratak u večernjim satima u petak 14. veljače. Cijena putovanja po osobi iznosi 1.230 kuna.
 
Zaručnici zainteresirani za susret s papom Franjom za više informacija mogu se javiti Uredu za pastoral obitelji Zagrebačke nadbiskupije na e-mail: obitelj@zg-nadbiskupija.hr. Prijave se primaju do 30. siječnja, no zbog ograničenog broja mjesta za putovanje na susret,  preporuča se zaručnicima da se prijave što prije.
 
U prijavi je potrebno navesti slijedeće podatke:
 
• Ime i prezime svakog zaručnika/ce
• Kontakt telefon
 • Priložiti dokaz/potvrdu da su završili ili da upravo pohađaju tečaj priprave za brak ili o predbilježbi za pohađanje tečaja priprave za brak.
 
Ured za pastoral obitelji Zagrebačke nadbiskupije