Poraz veterana NK Mladost MB

U ponedjeljak 1. rujna odigrane su utakmice 2. kola 1. i 2. zagorske nogometne lige veterana. Mladost iz Marije Bistrice u 2. kolu 1. lige gostovala je kod Mladosti u Belcu. Slavili su domaćini sa 1:0. U ponedjeljak 8. rujna, u 3. kolu Mladost dočekuje Jedinstvo iz Svetog Križa Začretja.
 

Poraz veterana NK ”Mladost” MB

Veterani NK ''Mladost'' iz Marije Bistrice u pretposljednjem 25. kolu 1. zagorske lige veterana gostovali su kod ''Stubice'' u Donjoj Stubici, gdje su poraženi sa 2:3. Golove za ''Mladost'' postigli su Zlatko Čukelj i Bernard Vedrina. U posljednjem kolu u ponedjeljak ''Mladost'' u Mariji Bistrici dočekuje ''Hrvatsko Zagorje''.
 

Poraz veterana NK Mladost MB

Veterani NK Mladost Marija Bistrica u 21. kolu 1. zagorske lige veterana dočekali su Vatrogasac iz Brezove i izgubili 2:3. Golove za Mladost postigli su Davor Sumpor i Stjepan Dijanić. Mladost u 22. kolu slijedećeg ponedjeljka gostuje u Humu na Sutli kod Straže.

Poraz veterana NK Mladost MB

U ponedjeljak 29. kolovoza 2011. otpočelo je natjecanje u zagorskim nogometnim veteranskim ligama u sezoni 2011/2012.

Veterani bistričke Mladosti u 1. kolu  1. zagorske lige dočekali su Klanjec i izgubili 0:1. Već u petak, 2. rujna, u 2. kolu Mladost gostuje u Svetom Križu Začretju, kod Jedinstva.