Poraz bistričke Mladosti

Seniori NK Mladost Marija Bistrica jučer su u 8.kolu 2. zagorske lige na svom terenu poraženi od Milengrada iz Budinšćine sa 1:2. Jedini pogodak za Mladost postigao je Marko Pisk.

U ostalim utakmicama veliko iznenađenje priredio je Lobor koji je sa 2:1 u gostima pobijedio Pregradu. U ostalim utakmicama: Matija Gubec – Sloga 1:0, Vatrogasac – Đalski 3:0 i Toplice – Mladost Belec 6:0. Na ljestvici vodi Pregrada sa 21 bodom, slijede Milengrad i Matija Gubec sa po 16, Toplice 15, Vatrogasac i Lobor imaju po 12, Sloga 10, a Bistrička Mladost 6. Mladost Belec ima 4 boda, a Đalski je na posljednjem mjestu sa 3 boda.

U posljednjem jesenskom kolu bistrička Mladost gostuje kod Lobora.

Poraz bistričke Mladosti

Jučer je nastavljena 2. zagorska nogometna liga. Mladost iz Marije Bistrice u 10. kolu poražena je od Toplica u Krapinskim Toplicama. Iako su Mladostaši pružili vrlo dobru igru, promašili su nekoliko vrlo izglednih prigoda. Domaćini su svoje dvije iskoristili i pobijedili sa 2:0. Kako je vodeći Milengrad poražen u Budinšćini od Đalskog, a Vatrogasac iz Brezove je bio slobodan, ovom pobjedom Toplice su izbile na 2. mjesto sa tri boda manje od Milengrada i bod više od Vatrogasca te četiri od bistričke Mladosti, koja u slijedećem kolu dočekuje Milengrad, na uskrsni ponedjeljak.

Igrale su i mlađe kategorije Mladosti. Limači su pobijedili Mladost iz Zaboka 4:3 u 14. kolu 1. zagorske lige. Tri gola za bistričku Mladost postigao je Jurica Sambol, a jedan Petar Boronjek.

Juniori su slavili 3:2 protiv Inkopa iz Poznanovca u 17. kolu 1. lige, uz dva gola Matije Čukmana i jedan Marka Skulibera.

Pioniri su poraženi u Pregradi sa 8:1, a mlađi pioniri kod kuće od Klanjca 0:5 u 12. kolu 1. lige, dok će nogometni vikend završiti veterani Mladosti koji danas igraju u POznanovcu kod Inkopa u 14. kolu 2. zagorske lige.