Naj bistrički sportaši u 2010.

Odbor za šport Općine Marija Bistrica odabrao je sportaše koji su obilježili sportsku 2010. godinu u Mariji Bistrici. Aktivni su kao i dosadašnjih godina bili strijelci, nanbudo i savate borci, nogometaši i tenisači.

Priznanja najuspješnijima u srijedu 5. siječnja, je dodijelila pročelnica Općine Marija Bistrica Suzana Herceg. Najboljim seniorima proglašeni su Edija Redžić iz Nanbudo kluba Marija Bistrica, Ivica Babić iz Savate kluba Kobra i Streljački Klub Marija Bistrica. Najbolji juniori su Dora Brlek iz Nanbudo kluba Marija Bistrica i Dragutin Pugar iz Savate kluba Kobra, a kadeti Karla Sambol i muška ekipa iz Nanbudo kluba Marija Bistrica te Mihael Belko iz Nogometnog kluba Mladost. Sportska udruga godine je Nanbudo klub Marija Bistrica, a djelatnica Edija Redžić, dok su priznanja za sportske dosege u 2010. dobili Petar Jakopec, Filip Tomurad, Petar Čukman, Lana Kramar, Ana Vuraić, Paula Ozimec, Valentina Car, Dino Čukman i Marko Ležaić.

Dodijeljeno je i posebno priznanje za sportske dosege u 2010. godini koje je dobio Mario Brlečić, nogometaš koji se ustalio u prvoj ekipi hrvatskog prvoligaša Varaždina, kao i zahvalnica dr. Sanji Kovačić za poseban doprinos radu športskih klubova u Mariji Bistrici.