Mladost MB izbila na čelo 2. zagorske lige

Nogometaši Mladosti iz Marije Bistrice u 3. kolu 2. zagorske lige ostvarili su i treću pobjedu. Mladost je sa 5:0 pobijedila Vatrogasac iz Brezove. Dva gola postigao je Marko Pisk, a po jednom su se u strijelce upisali Danijel Mijatović, Jurica Čukman i Valentin Mesar. U slijedećem kolu Mladost gostuje kod Toplica. U ostalim utakmicama 3. kola: Sloga – Matija Gubec 2:1, oroslavje – Toplice 1:4, Pregrada – Oštrc 1:1, Lobor – Ivančica 1:3 i Mladost Belec – Đalski 2:1. Na ljestvici vode Mladost Marija Bistrica, Toplice i Sloga sa po 9 bodova, Ivančica i Vatrogasac imaju po 6, Pregrada 5, Mladost Belec i Oroslavje po 3, Oštrc i Đalski po 1, a Matija Gubec i Lobor su bez bodova.
 
Aktivne su i ostale kategorije. U 4. kolu 1. juniorske lige Mladost je gostovala kod Inkopa u Poznanovcu i izgubila 3:7. Dva gola za Mladost postigao je Matija Pezić, a jedan Mihael Belko. Kod mlađih pionira, također u 4. kolu 1. lige Mladost je u Mariji Bistrici dočekala Stražu iz Huma na Sutli i odigrala bez golova, 0:0. Limači bistričkog kluba u Mariji Bistrici su u utakmici 4. kola lige limača skupina B poraženi od Gaja iz Mača sa 1:6. Veterani Mladosti još su u petak u 5. kolu 1. zagorske lige veterana u Novom Golubovcu su pobijedili Schiedel sa 3:0. Dva gola postigao je Igor Dolčić, a jedan Berislav Tomorad. Već u ponedjeljak 17. rujna u 6. kolu Mladost dočekuje Oroslavje.

U 1. zagorskoj ligi u na rasporedu je bilo 4. kolo: Mladost Zabok-Radoboj 3:0, Straža-Schiedel 2:0, Omladinac-Jedinstvo 1:2, Tondach-Zagorec 1:3, Klanjec-Inkop 2:0, Rudar Dubrava Zabočka -Zagorec Veliko Trgovišće 2:1 i Rudar Mihovljan –Stubica 0:2. Stubica vodi sa maksimalnih 12 bodova, a slijedi ju krapinski Zagorec sa 10. Jedinstvo ima 9, zabočka Mladost 8, Klanjec i Rudar Dubrava Zabočka po 7 Zagorec Veliko Trgovišće i Inkop i po 6 bodova, Radoboj 4, Omladinac, Straža i Schiedel po 3, Rudar Mihovljan 2 boda, dok je bez bodova Tondach.