Listopadski Mak vinuo se do visina!

Listopadski Mak vinuo se do srca svojih vjernih čitatelja, što je simbolično prikazano i na samoj naslovnici.

U rubrici Vjerujem predstavljen je sadržaj Apostolskoga vjerovanja o vjeri u Isusa Krista koje je, kao poticaj za molitvu i učenje, obogatilo i Makovu duplericu.

Tema iskustva vjere koje je put koji traje cijeli život nastavila se u rubrici Uz Godinu vjere i kroz svjedočanstva čitatelja sabrana u tzv. Vjeroplovu.

Tu je i recital Dani kruha prigodno uz nedjelju zahvalnosti za Božja dobročinstva, dok su za rubriku Pisma iz misija stigle zanimljivosti iz čak tri misijska centra.

U ovome broju možete pročitati o velikim djelima malenih, svijetu uhvaćenom u društvenim mrežama, anđelima vrtlarima i zanimljivostima iz rubrike Saznajemo za vas.

Tu su i Blaževi odgovori na uvijek zanimljiva pitanja makovaca kao i mnogo zagonetki, glavolomki, šala i pitalica.

U Ekomaku se govori o divotama raznolikoga svijeta, dok je u Zoomaku gost maleni vrabac.

U Psihotestu provjerite znate li slušati, a da mnogi makovci lijepo pišu i rišu provjerite u istoimenoj rubrici. Dramolet otkriva najkraći put, od starozavjetnih junaka predstavio se Šaul, a slikopriča otkriva kako izgleda osobni anđeo čuvar.

Kako sami možete izraditi igru: “Dodirni memo!” i još mnoge druge zanmiljivosti možete pronaći u listopadskom broju Maloga koncila. (zm, gk)