I ove godine u KZŽ realiziran program

Preventivni program „Znam,hoću, mogu“, temeljen na dobrovoljnosti, koji se provodi u osnovnim i srednjim školama i ove je godine realiziran na području Krapinsko-zagorske županije.

U suradnji Centra za prevenciju i Povjerenstva za suzbijanje opojnih droga KZŽ ovogodišnji je program kao temu svog natječaja imao idejno rješenje za slogan i logo Povjerenstva.

Svečana dodjela priznanja najboljima – a to su Tomislav Ivanek (Srednja škola Oroslavje) za slogan „Zajedno protiv ovisnosti“ i Tomislav Jugec (ŠUDIGOZabok) za likovno rješenje koje se nalazi u privitku – održana je u srijedu u Zaboku, u Zelenoj dvorani.

Nagrade spomenutim učenicima uručila je zamjenica župana za društvene djelatnosti Sonja Borovčak koja je, čestitajući nagrađenima, istakla i važnost samog mjesta odvijanja svečanosti.

Naime, omogućavanjem početka funkcioniranja Zelene dvorane za potrebe mladih u staroj zabočkoj osnovnoj školi, Županija je ispunila svoju obavezu, osiguravajući mladim ljudima, odnosno njihovim udrugama da imaju mjesto na kojem će moći realizirati svoje projekte.

Krapinsko-zagorska županija

Ured Župana
Nataša Hlaban