Doček Nove godine na otvorenom

U Zagorju se dočeci Nove godine na otvorenom organiziraju u Krapini, Zaboku i Bedekovčini.

Turistička zajednica Grada Krapine doček na otvorenome organizira na Trgu Ljudevita Gaja, uz nastup Bojana Jambrošića, ugostiteljsku ponudu i vatromet u ponoć, a neće ni ove godine izostati čestitka gradonačelnika. Program počinje u 22.30 sati, a ugostiteljski objekti mogu raditi do 4 sata ujutro.

U Zaboku se Nova godina može dočekati na toplom, u grijanom šatoru. Program za doček, na Trgu Ksavera Šandora Gjalskog, u organizaciji gradske Turističke zajednice, počinje u 21 sat, nastupm DJ-a i popularnog Luna benda. Za sve posjetitelje je pripremljena i ugostiteljska ponuda, a u ponoć slijedi i nezaobilazni novogodišnji vatromet.

U Bedekovčini program se održava na tržnici. Pripremljena je bogata ugostiteljska i gastronomska ponuda, za dobro raspoloženje pobrinut će se Ex Band, program počinje od 22 sata, a ugostiteljski objekti na tržnici imaju dozvolu raditi do 4 sata.

Poseban doček, onaj u podne, organiziran je u Mariji Bistrici, na središnjem bistričkom uz nastupe Tamburaških sastava Brajde i Od Srca Do Srca, a uz njih nastupa i band Blue jeans.