Dan otvorenih vrata VZO Marija Bistrica

U organizaciji Vatrogasne zajednice općine Marija Bistrica, u petak 12. lipnja održan je Dan otvorenih vrata za djecu prvih razreda OŠ Marija Bistrica pod vodstvom učiteljica Barice Topčić – 1a i Sanje Novak – 1b. Djeca su upoznata sa vatrogasnim pozivom, vatrogasnom opremom, a sudjelovala su i u prikazu gašenja požara.

Dan otvorenih vrata za djecu su održali zapovjednik i zamjenik zapovjednika VZ općine Marija Bistrica Josip Bosak i Matija Škrlec, a pomogli su i predsjednik DVD-a Marija Bistrica Franjo Mahmet, bistrički vatrogasci i vatrogaskinje, te djelatnici ZJVP (Zagorske javne vatrogasne postrojbe) Zabok, također bistrički vatrogasci Zlatko Benci i Tomislav Kuntić. Djeci su podijeljeni i edukativni vatrogasni leci i vatrogasne bojanke.
 

Dan otvorenih vrata VZO Marija Bistrica

U organizaciji Vatrogasne zajednice općine Marija Bistrica, u petak 6. lipnja održan je Dan otvorenih vrata za djecu prvih razreda OŠ Marija Bistrica pod vodstvom učiteljica Irena Kukolje i Štefice Horvat.

 

 

 

Djeca su upoznata sa vatrogasnim pozivom, vatrogasnom opremom, a sudjelovala su i u prikazu gašenja požara.

 

 

 

 

Dan otvorenih vrata za djecu su održali zapovjednik i zamjenik zapovjednika VZ općine Marija Bistrica Josip Bosak i Matija Škrlec, a pomogli su i vatrogasci i vatrogaskinje DVD-a Marija Bistrice, te djelatnici ZJVP (Zagorske javne vatrogasne postrojbe) Zabok Josip Žegrec i Juraj Matešić.

 

Djeci su podijeljeni edukativni vatrogasni leci i vatrogasne bojanke. 
 

Dan otvorenih vrata VZO Marija Bistrica

U organizaciji Vatrogasne zajednice općine Marija Bistrica, u utorak 04.06.2013. održan je Dan otvorenih vrata za djecu prvih razreda OŠ Marija Bistrica pod vodstvom učiteljica Marice Barišić i Mire Pehar. Djeca su upoznata sa vatrogasnim pozivom, vatrogasnom opremom, a sudjelovala su i u prikazu gašenja požara. Dan otvorenih vrata za djecu su održali zapovjednik i zamjenik zapovjednika VZ općine Marija Bistrica Josip Bosak i Matija Škrlec, a pomogli su u vatrogasci DVD-a Marija Bistrice Damir Babić, Marko i Nikola Benci, te djelatnik ZJVP (Zagorske javne vatrogasne postrojbe) Zabok Dubravko Mokosek. Nazočan je bio i predsjednik DVD-a Marija Bistrica Franjo Mahmet. Djeci su podijeljeni edukativni vatrogasni leci i vatrogasne bojanke.