Blagdanski koncerti u Mariji Bistrici

KUD ''Lovro Ježek'' Marija Bistrica i ove je godine na Štefanje održao tradicionalnu Božićno glazbenu večer, na kojem su jučeru Domu Kulture u Mariji Bistrici nastupili Limena glazba KUD-a ''Lovro Ježek'', Folklorna sekcija, mlada folklorna sekcija, tamburaški orkestar i ženski zbor. Uz bistričke KUD-ovce, nastupili su i gosti: Klapa Bistrica i prof. Ivan Škreblin na glasoviru.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Također, danas, 27.prosinca Kulturno umjetničko društvo Laz organizira tradicionalni božićni koncert, Božićna priča KUD-a Laz, s početkom u 19 sati u Domu kulture u Mariji Bistrici. Nastupaju sve sekcije KUD-a Laz, veliki i mali folklor, vokalni sastav, tamburaški sastav i zbor starijih, te gosti Klapa Bistrica. KUD Laz predstavit će i dvije nove koreografije a tu je i revija sa čak sedam različitih nošnji i plesova odjednom.

U nedjelju, 28.prosinca će u 10 sati na Trgu pape Ivana Pavla II, nastupiti Klapa Bistrica, a i ove godine u Mariji Bistrici, na Staru godinu, pripremaju doček Nove godine u podne, uz nastup Mejaša i Tihomira Kožine & band.