Biciklijada Selnica-Gusakovec

Danas, 01.rujna je na rasporedu osmo izdanje biciklijade “Selnica – Gusakovec”. Riječ je o biciklijadi, koju organizira je Udruga mladih ''Marija Bistrica'', a odvijat će se biciklističkom rutom br. 8. u naselju Selnica. Početak biciklijade je u 15 sati kod ''Lojzekove hiže'' u Gusakovcu, a na samoj ruti sve bicikliste očekuje i ponuda domaćih proizvoda – ''Tehnotom'', ponuda kolača Danice Bajs, te ponuda proizvoda od jabuka – Obiteljskog gospodarstva Gabud. Po završetku obilaska kod ''Lojzekove hiže'' uslijedit će i veselica uz ponudu graha.

Biciklijada Selnica – Gusakovec

Turistička zajednica Općine Marija Bistrica ove nedjelje organizira 6. po redu biciklijada Selnica – Gusakovec. Početak biciklijade je kod ''Lojzekove hiže'' u Gusakovcu u 15 sati uz bistričku dobrodošlicu. Sve sudionike očekuje i ponuda domaćih proizvoda ''Tehnotoma'', ponuda kolača ''Udruge Hrvatska žena'' Marija Bistrica i ponuda proizvoda od jabuka OPG ''Gabud''. Završetak biciklijade je kod ''Lojzekove hiže'' uz ponudu graha.

Biciklijada Selnica-Gusakovec

U organizaciji Turističke zajednice općine Marija Bistrica u nedjelju 5. rujna održat će se 5.biciklijada Selnica-Gusakovec. Početak staze je kod Lojezekove hiže u Gusakovcu gdje će biti priređena dobrodošlica Lojzekove hiže i poznata bistrička dobrodošlica. Slijedeći biciklističku stazu sljedeća postaja bit će kod Tehnotoma gdje će biti upriličena ponuda domaćih proizvoda, a Udruga Hrvatska žena sudionike će počastiti kolačima. Na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu Gabud sve sudionike dočekat će ponuda proizvoda od jabuka, dok na završetku staze kod Lojzekove hiže je ponuda graha.

Biciklijadu sponzoriraju Lojzekova hiža Gusakovec, Komet 93 Selnica, Tehnotom Selnica, Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Gabud Selnica, Udruga Hrvatska žena Marija Bistrica i DVD Selnica.