Adventski koncert KUD-a Laz za Zlatar Bistricu

I ove je godine održan sad već tradicionalni Adventski koncert u Zlatar Bistrici. Koncert pod nazivom Adventski koncert KUD-a Laz za Zlatar Bistricu održan je jučer u Domu kulture u Zlatar Bistrici. KUD Laz nastupio je s programom: splet pjesama – zbor, plesovi Korčule, plesovi Zagorja i tamburaški intermezzo.

Uz KUD Laz nastupile su i Zlatarbistričke mažoretkinje. Svu prisutnu djecu obradovao je i dolazak sv. Nikole, koji usprkos Krampusu, uspio podijeliti poklone. Organizator koncerta bila je Općina Zlatar Bistrica.

Adventski koncert KUD-a Laz za Zlatar Bistricu

I ove godine održat će se sad već tradicionalni Adventski koncert u Zlatar Bistrici. Koncert pod nazivom Adventski koncert KUD-a Laz za Zlatar Bistricu održat će se u petak 5. prosinca u Domu kulture u Zlatar Bistrici, s početkom u 18 sati. KUD Laz nastupit će s programom: splet pjesama – zbor, plesovi Korčule, plesovi Zagorja i tamburaški intermezzo. Uz KUD Laz nastupit će i Zlatarbistričke mažoretkinje. U pripremi je i iznenađenje za djecu, tj, dolazak sv. Nikole i Krampusa. Ulaz je slobodan, a organizator je Općina Zlatar Bistrica.