18. festival duhovne glazbe

Natječaj za Krapinafest 2014.

    Zbor Bolji svijet i Franjevački samostan Krapina objavili su natječaj za nove skladbe koje će se izvoditi na 18. festivalu duhovne glazbe Krapinafest 2014.

    Skladba treba biti kršćanskog duhovnog karaktera s jasnom vjerničkom porukom, ne duža od 3:30 minuta. Organizatori napominju kako skladba mora biti nova ili nedavno objavljena. Ovogodišnji festival bit će i u znaku proglašenja svetim dvojice papa: Ivana XXIII. i Ivana Pavla II. Njihov sveti život može biti inspiracija autorima Krapinafesta.

    Prijava na festival treba sadržavati: demo-snimku skladbe, tekst skladbe, biografiju izvođača, imena (s potpisima) autora skladbe – tekst, glazba i aranžman te kontakt osobu, adresu, broj telefona, e-mail i web.

    Kao i prošle godine, organizacijski odbor na Natječaj prima i skladbe u kategoriji produhovljene glazbe, a ona podrazumijeva tekstove posvećene životu, ljudima, dobrim i općenito pozitivnim vrijednostima.

    Natječaj je otvoren do 15. ožujka 2014., a studijske snimke i matrice za nastup potrebno je predati do 15. travnja 2014. Krapinafest 2014. održat će se u nedjelju, 18. svibnja 2014. u Festivalskoj dvorani u Krapini s početkom u 18.00 sati.

    Radove treba slati poštom na adresu:
    Franjevački samostan Krapina
    za festival
    p. Rikard Patafta, gvardijan
    Samostanska 3  49000 Krapina

    Kontakt:
    Marija Benc 098 9633 798; krapinafest@gmail.com; www.krapinafest.com

    Napomena:
    Festival će pratiti i prigodni nosač zvuka s novim skladbama.
    Troškove snimanja skladbe snose izvođači.
    Autori slanjem skladbe na natječaj jamče za njezinu originalnost.