100 % zagorsko u Zagrebu

Danas, 19.rujna u 13 sati na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu otvara se manifestacija „100% zagorsko“, koju organizira Krapinsko-zagorska županija. Manifestaciju će otvoriti ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina, a prisutnima će se obratiti župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar i zamjenica gradonačelnika Zagreba Sandra Švaljek. Manifestacija se održava po četvrti puta, a izvorne proizvode Zagorja predstavit će 115 izlagača – poljoprivrednih proizvođača, obrtnika, tvrtki, toplica, agroturizama, hotela, restorana, kulturnih ustanova i udruga. Izložbeno-prodajni sajam otvoren je danas i sutra od 08,00 do 22,00 sata.

“100% Zagorsko” u Zagrebu

U petak i subotu, 19. i 20. rujna 2014. godine na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu održat će se sajamska izložba Krapinsko-zagorske županije pod nazivom „100% ZAGORSKO“.

„100% ZAGORSKO“ je manifestacija PRODAJNO-IZLOŽBENOG karaktera na kojoj će se izlagati poljoprivredni proizvodi uzgojeni na tradicijski, konvencionalni, integrirani i ekološki način, te proizvodi tradicijskih obrta Krapinsko-zagorske županije. Cilj ove manifestacije je zajedničkim snagama kroz prezentaciju proizvoda i usluga promovirati Krapinsko-zagorsku županiju kao destinaciju u kojoj se njeguje tradicija, vrednuje kvaliteta proizvoda i usluga te kao županiju koja na autohtonim proizvodima i tradiciji gradi robne marke i turističke brandove. Manifestacijom „100% ZAGORSKO“, izložbom poljoprivrednih proizvoda uzgojenih na tradicijski, konvencionalni, integrirani i ekološki način te predstavljanjem tradicijskih obrta, seoskih gospodarstava, turističkih objekata i toplica, Krapinsko-zagorska županija promovira se kao poželjna turistička destinacija bogate kulturne baštine i enogastronomske ponude, s brojnim manifestacijama i rekreativnim sadržajima.

Manifestacija će trajati dva dana, a sama sajamska izložba postati će poveznica između malih proizvođača i krajnjih potrošača.