»Moj mali eko katolički kalendar 2014.« u izdanju Glasa Koncila

 Najnoviji “Moj mali eko katolički kalendar”, za 2014. godinu, već 15 godišta vjerni pratitelj u školskoj i crkvenoj godini, objavljen je u nakladi Glasa Koncila, a priredila ga je s. Karmela Eva Dominković.

Sadrži katolički kalendar, s poticajnim i afirmativnim porukama za svaki dan, i važne nadnevke, s posebnim naglaskom na svjetske ekološke dane.

Posebnost izdanja čine brojni učenički prilozi, sa svih strana pomno sabrane ekološke zanimljivosti, pregršt neizostavnih pouka i pošalica.

Protkan katoličkim stavom o ekologiji i prirodi, “Moj mali eko katolički kalendar” uvodi u kulturu srca i higijenu duha, potičući na zalaganje oko oblikovanja zdravog i cjelovitog odnosa prema sebi, drugomu, Bogu i cjelokupnom stvorenju.

Obogaćen mnoštvom ilustracija i crteža svih godišnjih doba, malog formata, praktičan, zanimljiv i poučan džepni kalendar za uspješnije učenje, planiranje, ali i zabavu.

Namijenjen ponajprije školskoj mladeži i onima koji ih prate u njihovu rastu, a nezaobilazni su korisnici/čitatelji i oni kojima eko katolička po(r)uka ovoga kalendara može poslužiti za odgoj najmanjih.

U ovogodišnjemu eko kalendaru predstavljen je program međunarodne eko škole, iz Udruge “Lijepa Naša”, koja za cilj ima kod mladih naraštaja razviti osjećaj i odgovornost za okoliš. (ić, gk)

“Moj mali eko katolički kalendar” za 2014. godinu  može se po cijeni od 15 kuna naručiti putem interneta, telefonom na broj 01/4874 315, nabaviti u Glasu Koncila na Kaptolu 8 u Zagrebu ili u bolje opskrbljenim knjižarama.