Župan sa delegacijom položio vijence i uputio se u Sunju

Povodom Dana pobjede i Domovinske zahvalnosti, te Dana hrvatskih branitelja, krapinsko-zagorski župan Siniša Hajdaš Dončić uputio je čestitku svim zagorskim braniteljima te istaknuo koliko je ponosan na 103. brigadu Hrvatske vojske koju su činili redom Zagorci.

– Bez ikakvog tereta i sjene najmanje sumnje u blistavost vojnih akcija, Zagorska brigada obvezala nas je na osjećaj posebnog ponosa i vječne zahvalnosti, te stoga 5. kolovoza imamo obavezu prisjetiti se svih naših zagorskih heroja koji su vlastitim životima obranili hrvatsku nam domovinu.

Povodom 15. obljetnice vojno-redarstvene akcije Oluja, župan Hajdaš Dončić sa zamjenicima, Sonjom Borovčak i Anđelkom Ferek – Jambrekom, položio je jutros vijenac na gradskom groblju u Krapini, nakon čega se delegacija branitelja, braniteljskih udruga, te pripadnika 103. brigade Hrvatske vojske predvođena županom, uputila u Sunju, kako bi na mjestima na kojima je vojne operacije vodila „Zagorska brigada“ odali počast svim braniteljima koji su svoje živote dali za slobodu domovine.