Zapošljavanje studenata u Njemačkoj

Hrvatski zavod za zapošljavanje u suradnji sa Središnjom službom za posredovanje u Bonnu raspisao je natječaj za zapošljavanje studenata u Njemačkoj tijekom ljetnih praznika ove godine. Kandidati moraju biti redovni studenti, dobro poznavati njemački jezik, biti spremni prihvatiti bilo koji posao u bilo kojoj njemačkoj pokrajini ili gradu i biti raspoloživi za rad u Njemačkoj najmanje dva mjeseca tijekom ljetnih praznika. Mirjana Jurman, Pročelnica Područne službe zavoda za zapošljavanje u Krapini pozvala je studente da iskoriste jedinstvenu mogućnost za vježbanje stranog jezika i stjecanje radnog iskustva u Europskoj uniji. Natječaj je otvoren do 31. siječnja.

Zapošljavanje studenata u Njemačkoj

Hrvatski zavod za zapošljavanje u suradnji sa Središnjom službom za posredovanje u Bonnu i ove je godine raspisao natječaj za zapošljavanje studenata u Njemačkoj tijekom ljetnih praznika.

Kandidati moraju biti redovni studenti, dobro poznavati njemački jezik, biti spremni prihvatiti bilo koji posao u bilo kojoj njemačkoj pokrajini ili gradu i biti raspoloživi za rad u Njemačkoj najmanje dva mjeseca tijekom ljetnih praznika.

Mirjana Jurman, Pročelnica Područne službe zavoda za zapošljavanje u Krapini pozvala je studente da iskoriste jedinstvenu mogućnost za vježbanje stranog jezika i stjecanje radnog iskustva u Europskoj uniji. Natječaj je otvoren do 31. siječnja iduće godine.