Započinju prijave za Susret hrvatske katoličke mladeži u Sisku

Prijave mladih za Susret Hrvatske katoličke mladeži (SHKM) 5. i 6. svibnja u Sisku odvijat će se isključivo preko župnih ureda, javljeno je iz tajništva Organizacijskog odbora SHKM-a. Župni uredi će prijave prosljeđivati Uredu za pastoral mladih pojedinih biskupija, a pojedinačne prijave neće biti moguće.

Prijave na područjima pojedinih biskupija započet će prema dogovoru župa i Ureda za pastoral mladih pojedine biskupije, a trajat će najkasnije do 1. travnja.

Obrazac za prijavu te okvirni program Susreta može se pronaći na mrežnim stranicama Ureda za pastoral mladih Sisačke biskupije (www.mladisb.hr).

Svi mladi, uključujući one iz Zagrebačke nadbiskupije i drugih susjednih biskupija, dolaze u Sisačku biskupiju na oba dana i obitelji domaćini ih s radošću očekuju.

Na razini Obora za mlade HBK dogovorene su dobne granice za sudjelovanje na SHKM u Sisku. Donja dobna granica je 16, a gornja 29 godina. Svi van ovih dobnih granica mogu sudjelovati jedino uz preporuku župnika i u dogovoru s Povjerenstvom za pastoral mladih pojedine biskupije. (ika / gk)

Prijave za mlade iz svijeta i Hrvatskih katoličkih misija ići će preko tajništva Organizacijskog odbora SHKM Sisak 2012. Započinju 1. veljače i traju do 1. travnja. Svi mladi, odnosno predstavnici Hrvatski katoličkih misija koji planiraju doći u Sisak mogu se javiti tajništvu Organizacijskog odbora na e-mail adresu prijave@mladisb.hr, kako bi im mogle biti proslijeđene daljnje upute.