Zahvala Udruge Grofovije Konjski

''Udruga grofovije Konjski'' je održala  5. sajam pri Starom gradu u Konjščini, 07. i 08. svibnja 2011. godine. Sajam na kojem su prikazani stari zanati i običaji, viteške borbe i opsadu naše utvrde. Kao i uvijek , svih ovih 5 godina, naš sajam, sve sudionike, posjetitelje, konje osiguravamo u „Croatia osiguranju“ u Zaboku.
Udruga se bavi kulturnom baštinom, te oživljavanjem  života stanovnika koji su živjeli pri našem Starom gradu za vrijeme bitke s Turcima 04. svibnja 1545. godine. Mi želimo prikazati našu tradiciju, želimo prikazati i tamnu stranu povijesti , naravno uz puno zabave, da se naši posjetitelji prisjete povijesnih događanja i da se ne zaboravi naša kulturna baština, jer mi imamo svoju povijest, kulturu, svoj identitet.

Želimo se zahvaliti svima koji su prepoznali naš rad, našu volju, naše težnje sponzorima, donatorima, udrugama koje su sudjelovale,  firmama, ljudima  dobrog srca koji su nam pomogli, koji vole naš kraj i ne žele da u  zaborav  padnu naši običaji i događaji iz naše povijesti, koji su obilježili naš kraj, našu kulturu, bez njihove pomoći sajam se ne bi mogao održati.

Želimo se zahvaliti sponzorima Krapinsko-zagorskoj županiji, načelniku i općini Konjščina, „ZMH –HORVAT“ iz Konjščine, „Komunalcu“ iz Konjščine, „Croatia osiguranje“ iz Zaboka, poduzeću „Kurelja“ iz Donje Stubice, „PP“(pekara Priščan) iz Konjščine, Cvjećarnica „Mimoza“ iz Konjščine, „Trgostil“ iz Donje Stubice, „ARMKO“ iz Konjščine, Lovačka društva iz Hraščine Trgovišče i Konjščine .

Udruga grofovije Konjski iz Konjščine