U subotu 26. 02. 2011. ispunjavanje upitnika za popisivače

Popis stanovništva, kućanstava i stanova provest će se u razdoblju od 1. travnja do 28. travnja. Sve zainteresirane osobe, koje žele sudjelovati kao popisivači ili kontrolori pristupit će u subotu 26. 02. 2011. ispunjavanju Upitnika.

U Maloj dvorani Pučkog otvorenog učilišta Krapina, u 10 sati, upitnik će ispunjavati kandidati s područja Krapine, u 12 sati kandidati s područja Jesenja i Đurmanca, a u 13 sati kandidati s područja Petrovskog i Radoboja. Testiranje će se u subotu održati i u OŠ Antuna Mihanovića u Klanjcu, u 10 sati za kandidate iz općina Kumrovec, Tuhelj i Zagorska Sela, a u 11 i 30 za kandidate iz Grada Klanjca i općine Kraljevec na Sutli. U 8 sati u prostorijama OŠ Janka Leskovara u Pregradi, testiranje je predviđeno za kandidate sa područja Desinića, Hum na Sutli, Pregrade. U prostorijama OŠ Oroslavje, upitnik će ispunjavati kandidati iz Donje Stubice i Marije Bistrice u 11 sati, a kandidati iz Gornje Stubice, Oroslavja i Stubičkih Toplica sat vremena prije.

U upravnoj zgradi Regeneracije u Zaboku, kandidati iz Zaboka počinju u 10, iz Svetog Križa Začretja i Velikog Trgovišća u 11, a iz Krapinskih Toplica i Bedekovčine u 12 sati. U prostorijama OŠ u Zlataru, upitnik će ispunjavati kandidati iz Budinščine, Hraščine i Konjščine u 10 sati, Lobor, Mače i Zlatar u 11 sati, a u 12 sati Mihovljan, Novi Golubovec i Zlatar Bistrica.