U Mariji Bistrici humanitarni koncert “Od srca za Slavoniju”

Gradsko društvo Crvenog križa Donja Stubica i Općina Marija Bistrica organiziraju u nedjelju 01. lipnja, veliki humanitarni koncert za pomoć stradalima u poplavama pod nazivom Od srca za Slavoniju. Koncert će se održati na središnjem bistričkom trgu s početkom u 14 sati, a nastupit će: Sementa Rajhard, Max Hozić, Danijela Pintarić, Jurica Vugrek, ekipa mjuzikla Zeleno blago, Lidija Bačić, Željko Krušlin Kruška, Saša Kovač, Mladen Kvesić, Juraj Galina, Nano Prša, Rajko Suhodolčan, Klapa Bistrica, Šarene Loptice i gosti iznenađenja. Voditelji programa su Zlatko Ožbolt i Ana Kruhak.
Poplavljenim područjima pomagat će se pozivima na već poznati telefon 060 90 11. Također, moći će se donirati novčana sredstva na način da se ubace u kutiju, koja će se nalaziti na štandu Crvenog križa na trgu u Mariji Bistrici, a organizirana je i humanitarna tombola, a glavna nagrada je djelo poznatog umjetnika Željka Hudeka.
Podržite akciju ''Od srca za Slavoniju'' i istovremeno pomognite ljudima kojima je pomoć najviše potrebna – poručuju organizatori.