Tony u studiju


Nakon lansiranja najnovijeg singla „Nemirne noći“, dueta s Kikijem Lesendrićem, Tony Cetinski u jeku je priprema za najnoviji album koji radi s John Cameronom!

John Cameron poznati je producent koji je radio puno mjuzikala i filmske glazbe, a sada surađuje i s Tonyjem! Popularni pjevač trenutno je u studiju gdje snimaju vokale za album čiji je radni naslov „Klasika“ i koji se snima na tri lokacije – u Ljubljani, Barceloni i u Londonu.

Na albumu su pretežno talijanske kancone, operne arije, ali i dvije Tonyjeve autorske pjesme s talijanskim tekstom. Osim navedenih, na albumu će se naći i klapska pjesma, “Dalmatino, povišću pritrujena”. Koliko smo saznali od Tonyjevog tima, ali i samog Tonya, jako je uzbuđen zbog rada na ovom albumu.

Nakon suradnje s Jose Carrerasom, nova priča kao da se pokrenula sama od sebe! Agenti koje rade s Carrerasom poželjeli su krenuti dalje i početi organizirati Tonyjeve nastupe u kazališnim kućama. Trebalo je samo pričekati završetak aktualnog album “Ako to se zove ljubav” kao i završetak turneje Furia Tour. Sada je Tony u studiju i uživa u stvaranju „Klasike“.

hit records