Tomislav Kožić i 2014. najbolji Zagorski chef

U srijedu, 29. listopada 2014. godine u Tuheljskim toplicama održana je velika kulinarska manifestacija Krapinsko-zagorske županije „Zagorski chef“. Natjecanje je to zagorskih kuhara u pripremanju jela od tradicionalnih zagorskih namirnica na inovativan i maštovit način koje je ove godine doživjelo svoje četvrto izdanje u kojem su vrsni kuhari iz zagorskih restorana, hotela i agroturizama pokazali umijeće u pripremi glavnog jela i deserta sa zadanim autohtonim zagorskim namirnicama. Za titulu Zagorskog chefa ove su se godine borili Tomislav Kožić iz Bluesun hotela Kaj,  Mirko Ljubić iz restorana Dvorac Mihanović, Tihomir Ljubej iz Krass hotela – Toplice hotel, Mislav Božić iz Hotela&Restorana Villa Magdalena, Marko Živaljić iz Majsecovog mlina, Josipa Antolić iz Ville Zelenjak-Ventek i Zdenko Tisanić iz restorana Stara škola. Po treći puta, pobjedu je ponovno odnio Tomislav Kožić kojem je ovo ujedno bilo i treće sudjelovanje u kulinarskom showu „Chtef“ Zagorski chef. Natjecatelji su imali zadatak pripremiti glavno jelo i desert od autohtone zagorske šljive, mesa zagorskog purana te zagorskih mlinaca koji su bili središnja tema ovogodišnje kulinarske manifestacije. Novi – stari Zagorski chef, Kožić, pobjedu je zaslužio glavnim jelom naziva “Purica na dlanu”, dok je za desert pripremio medenjak s bistričkim šljivama. Nagradu najboljem kuharu uručili su potpredsjednik Vlade i ministar regionalnog razvoja Branko Grčić te krapinsko – zagorski župan Željko Kolar. Drugo mjesto osvojio je Marko Živaljić iz Majsecovog mlina u Donjoj Stubici, a treće Mislav Božić iz Hotela&Restorana Villa Magdalena u Krapinskim Toplicama.