TINA SNIMILA NOVI SINGL :’Ti ne razumiješ’

Tina, punim imenom Kristina Iveković, čiji je osebujni vokal pravo osvježenje na hrvatskoj glazbenoj pop rock sceni,  ovih je dana snimila novi singl u studiju Tonija Lovića, (a u pripremi je i snimanje video spota).  Singl 'Ti ne razumiješ'   se žanrovski i  stilski naslanja na  prethodni  – 'Tebe više nema' ,  objavljen u travnju ove godine.
Više od 10 godina stjecanja iskustva s različitim bendovima na pozornicama diljem Hrvatske, a i šire, suradnja s brojnim eminentnim hrvatskim glazbenicima, kulminiralo je novim glazbenim projektom – prvim samostalnim  albumom   'Most preko tuge' koji izlazi pod okriljem  izdavačke kuće Croatia Records koja je prepoznala potencijal mlade glazbenice.
Autor glazbe i stihova je poznati hitmejker Mario Vestić (autor većine pjesama benda 'Opća opasnost') koji ujedno potpisuje i sav materijal koji će se naći na albumu, dok je za aranžman zaslužan Toni Lović  ('Zabranjeno pušenje').
'Napisao sam i 12 pop-rock pjesama za TINU – Krstinu Iveković… I njezin album trebao bi biti gotov do jeseni i mislim da se radi o nečem jako, jako dobrom. Vuče na Pink!' – izjavio je u intervjuu za Večernji list ovogodišnji laureat Porina za 'Hit godine'.
Novi singl 'Ti ne razumiješ'  koji uskoro stiže na radio postaje, bržeg je ritma, i pjesma koja će, nema sumnje, vrlo brzo naći put do svojih slušatelja, a i treba nam svima nešto osvježavajuće  za nadolazeće nam (pre)vruće ljeto.

Za više informacija posjetite:
http://www.facebook.com/Tina.PR.team

Ivanka Bičak