TELE 2 LJETNA TURNEJA

Čini se kako je uz ovakvu podršku obožavatelja, koju imaju naši finalisti showa Hrvatska traži zvijezdu’, a kojoj smo svjedočili u rasprodanom Arsenalu, sve puno lakše….

Ponajviše to osjeti Bojan Jambrošić – nova hrvatska zvijezda, ali i njegovi kolege , Zoran, Barbara, Matej, Nikolina i Carla . Na zadarskom koncertu oni su sve prisutne jednostavno oduševili. Odličan nastup svakog od njih te izvrstna komunikacija sa publikom nikoga nije ostavila ravnodušnim. ‘Kao da već godinama nastupaju’… bio je jedan od najčešćih komentara te večeri u prepunom klubu Arsenal.

Zadar je iza njih i već teku pripreme za riječki koncert – Rijeka (Trsatska Gradina) – 01.08.2009., 20 sati -, koncert koji će svim riječanima pružiti energiju i nezaboravnu večer kakvu je imala publika u Zadru. Stalnoj postavi u Rijeci pridružiti će i njihovi kolege iz showa, a ovoga puta to su Nika Antolos, Patricija Gašparini i Manuela Svorcan. Kako smo već prije najavljivali na svakom koncertu svim kandidatima pridržit će se i njihovi budući kolege glazbenici, a ovoga puta idealan odabir bila je ženska riječka skupina E.N.I. , koja već mjesecima osvaja top liste svojim najnovijim hitovima ‘Polaroid’ i ‘Crna kutija’ .
Karata u prodaji ima zaista još jako malo, pa vam predlažemo da svoju kartu kupite čim prije jer euforija za Tele2 ljetnom turnejom ‘Surfaj sa zvijezdama’ zaludila je cijelu Hrvatsku.

Raspored Tele2 ljetne turneje ‘Surfaj sa zvijezdama’:

RIJEKA (Trsatska Gradina) – subota, 01.08.2009. u 20 sati

SPLIT (Tvrđava Gripe) – petak, 07.08.2009. u 20 sati

OSIJEK (dvorište Vege) – petak, 14.08.2009. u 20 sati

Pretprodaja ulaznica:
Rijeka – Dallas Music Shop (Splitska 2a), na ulazu u Trsatsku Gradinu
Split – Dallas Music Shop (Narodni trg 14), na ulazu na Tvrđavu Gripe
Osijek – V.O.O.D.O.O. Underground (Vrt Jagode Truhelke 3), na ulazu u dvorište Vege