Srebrna krila

Od danas u svim trgovinama Croatia Records možete pronaći novi album kultnog pop rock benda Srebrnih krila jednostavno nazvan “2012”. Nakon dva uspješna singla “Noćas sam nesretan” i “Da li je to sve”, koje su uživo predstavili i na krcatim koncertima na zagrebačkom Bundeku i u Portorožu, novi album najavljuju singlom “Jesi li ikog' voljela tako”.

Bend je odlučio svim svojim fanovima i onima koji će to tek postati omogućiti besplatan download novog singla na web stranici: www.crorec.hr/srebrnakrila

Na stranici možete djelomično preslušati cijeli album, pronaći biografiju benda i sve informacije o novom albumu, pogledati bogatu galeriju fotografija te kupiti album ili realtoneove. Osim toga, Croatia Records će u svojim trgovinama svim kupcima novog albuma “2012” u idućih mjesec dana omogućiti 50% popusta na dvostruku kompilaciju Srebrnih krila iz edicije “The Platinum Collection”.

Srebrna krila, jedan od najpopularnijih pop bendova osamdesetih u bivšoj Jugoslaviji, ali i na cijelom području Balkana, nakon duže pauze, okupio se na ljeto 2012. godine u sastavu Vlado Kalember, Dado Jelavić i Slavko Pintarić Pišta. U vremenu lakih nota, bend je odlučio s novim albumom, na kojem se nalazi 15 novih pjesama, napraviti svojevrsni hommage osamdesetim godinama i kvalitetnijoj glazbi koja se tada svirala.  Ovo nije još jedno okupljanje benda na temu nostalgije, već projekt izvrsnog pop rock benda koji može ponuditi starim fanovima, ali i mlađim generacijama, novi glazbeni materijal koji nimalo ne zaostaje u kvaliteti s evergreenovima benda.

Album “2012”, s pop rock zvukom koji nikada na zastarijeva, osebujnim Vladinim vokalom i kvalitetnim ljubavnim tekstovima koji su zaštitni znak benda, samo je nastavak jedne posebne i duge veze koju Srebrna krila imaju sa svojim fanovima.

Album “2012” – popis pjesama:

1. JESI LI IKOG' VOLJELA TAKO
2. NOĆAS SAM NESRETAN
3. SVA'KO IMA NEKOG (KOGA VIŠE NEMA) duet NUŠA DERENDA
4. JA NE MOGU BEZ NAS DVOJE
5. DAJ MI SAMO JEDAN DAN
6. JA ŽIVIM SAMO ZA TEBE
7. TVOJA MATI JE LEGLA DA SPAVA
8. NEKOGA IZGUBIŠ (BAŠ KAD GA ZAVOLIŠ)
9. PIŠI
10. PONOĆ JE
11. DA LI JE TO SVE
12. TI VIŠE NISI TI
13. PO TEBI ZNAM ŠTO JE ŽENA
14. PRIČAJ MI
15. JA SAM SAD U NAJBOLJIM GODINAMA