Slavonia band – novi singl “Ej lutkice”

Jedan od naših najpopularnijih tamburaških sastava, Slavonia band, ima novi singl pod nazivom 'Ej lutkice'!
Riječ je o drugom singlu s njihovog nadolazećeg albuma koji se već s nestrpljenjem očekuje budući da svaka pjesma Slavonia banda postane hit i osvaja vrhove Top lista zabavne glazbe hrvatskih radija.

Da su Slavonia band najslušaniji tamburaški bend u prilog govori i činjenica da je baš svaka njihov pjesma na You Tube-e pogledana desetak tisuća puta. No najzanimljivije brojke su ipak one za pjesmu “Zlatna polja” te “Gukni golube”. Tako je prvi singl Slavonia banda kojim su najavili nastanak svog drugog albuma, “Zlatna polja” pogledan oko 150.000 puta dok je pjesma “Gukni golube”, nastala kao suradnja s grupom Colonia, na You Tube-u pogledan skoro MILIJUN puta (točnije 975.000)!! Složit ćete se da su ovo stvarno impozantne brojke.
 
Kako se pokazalo i dokazalo da je suradnja Slavonia banda i Colonije, točnije, Borisa Đurđevića pun pogodak i ono što fanovi/slušatelji traže, suradnja se nastavlja i nastaje pjesma “Ej lutkice” za koju je Boris Đurđević napisao glazbu i tekst.
 
Pjesma koja osvaja na prvo slušanje govori o fatalnoj ženi, lutkici zbog koje je muškarac spreman na sve, promijeniti sebe i život na koji je navikao…sve zbog Lutkice.
 
Kako su pjesme Slavonia banda uvijek ljubavne tematike tako svaku pjesmu tematski prate i njihovi spotovi. A kako je Slavonia band nezaobilazan izvođač na izborima ljepote u Hrvatskoj,  logičan slijed je da se u njihovim spotovima pojavljuju najljepše od najljepših!
Tako na zadnjem njihovo spotu, za pjesmu “Zlatna polja”, gostuje Miss Hrvatske 2009 – Ivana Vasilj – prekrasna plavokosa vila (baš kako se u tekstu pjesme spominje) a nakon nastupa na ovogodišnjem Izboru za Miss i Mistera Hrvatske, Branko Ilakovac, frontmen Slavonia banda, rekao nam je kako mu je velika želja da najljepše djevojke po Izboru postanu neizostavan dio njihovih spotova, kako bi se vizulana ljepota spojila s glazbenom i kako bi se vjerodostojno prikazalo ono što Slavonia band pjeva u svojim pjesmama slaveći ljepotu i fatalnost Žene