Sajam rabljene odjeće u DV Pušlek Marija Bistrica

U Dječjem vrtiću ''Pušlek'' u Mariji Bistrici u petak 25. travnja organiziran  je sajam rabljene dječje odjeće, obuće i igračaka.

 

 

 

 

 

Ravnateljica vrtića Jadranka Pezić rekla je kako je ideja o ovom sajmu nastala na poticaj i roditelja i djelatnika vrtića, i to s namjerom da se prikupljena sredstva iskoriste za obnovu dječjeg igrališta u sklopu vrtića. Ravnateljica je izrazila veliko zadovoljstvo odazivom roditelja, koji su donirali odjeću, obuću i igračke. Uključili su se i još neki mještani pa je na sajmu po simboličnim sredstvima, ponuđen veliki broj odjeće, obuće i igračaka.

Riječ je o rabljenim stvarima, no bilo je i nenošenih predmeta, pa se zaista moglo odabrati za svakog ponešto. Ravnateljica je napomenula da je i do sada igralište obnavljano kroz pomoć roditelja i donatora, pa je tako zadnja obnova bila prije 5-6 godina uz pomoć rektora Svetišta MBB-e mons. Zlatka Korena. Ovaj puta realizirana je ideja o sajmu rabljene odjeće, obuće i igračaka, a sakupljeno je ukupno 3320 kuna. Kako je prikupljeno jako puno robe, pa je ponešto i ostalo, u nekoj drugoj prigodi ova će se akcija nastaviti.