S lipanjskim Makom… krećemo i plovimo!

 Posljednjem mjesecu u ovoj školskoj godini posebnu ljepotu daje novi, lipanjski Mak, čiji se sadržaji nude kao vjerni suputnici tijekom ljetnih praznika. Zato je sav u pokretu, od naslovnice pa do posljednje stranice.

I Makovova duplerica nudi tzv. 10 “Ne zaboravi”, 10 malih podsjetnika za super ljeto!

U Psihotestu, rubrici o umjetnosti, u Ekomaku i posebice u jedinstvenoj obiteljskoj igri koju vam darujemo kao posebno iznenađenje i dodatak ovoga Maka – ukrcajte se u plovila!

Rubrika Vjerujem u ovom broju završava s objašnjenjem posljednje istine vjere, ali Vjeroplov i dalje plovi i očekuje nova svjedočanstva vjere sve do završetka Godine vjere.

Pisma iz misija povezuju Drniš i Zambiju, a saznajte i kako je Florice iz Ruande završio u zatvoru.

Mnoštvo vijesti dočarava razne inicijative makovaca iz cijele domovine i šire, a da se izvor nade i te kako krije u djeci otkriva susret dječjeg duhovnog stvaralaštva “Stjepan Kranjčić” održan u Križevcima.

Prigodno uz ljeto u Zoomaku se tuširaju slonovi, a rubrika Znam sam nudi ideje kako napraviti podmorsku grebalicu.

Uz već najavljenu obiteljsku igru, Mak nudi i mnoštvo zagonetki, glavolomki, pitalica, nagradni kupon za izbor najnaslovnice i mogućnost osvajanja makove “najmajice”.

I dok “plovite morima odmora i opuštanja”, ne ispuštajte iz vida “lađu vjere”, koja će vas uvijek voditi prema sigurnim životnim lukama. Nadamo se i prema našemu novom susretu u rujnu? (zm, mak)

Na Mali koncil – Mak možete se pretplatiti putem interneta ili na telefon broj 01/4874 326.