Promocija Hodočasničkog rupca

U čast pohoda pape Benedikta XVI. Hrvatskoj, u utorak 31. svibnja 2011. godine u maloj dvorani koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog održana je promocija Hodočasničkog rupca. Promotori ovog projekta bili su Ana Palanović Bilić, koja je osmislila ideju i tekstualnu poruku, zatim autor idejnog likovnog rješenja monograma i rupca Frane Paro, akademski slikar-grafičar, akademik Josip Bratulić, te vlč. Zlatko Koren, župnik i rektor svetišta MBB-e.

U kulturno-umjetničkom programu nastupio je FA Ivan Goran Kovačić iz Zagreba, a Voditelj promocije bio je će Adam Končić.

Promocija Hodočasničkog rupca

U čast pohoda pape Benedikta XVI. Hrvatskoj, u utorak 31. svibnja 2011. godine u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog (Mala dvorana) održat će se promocija Hodočasničkog rupca. Promotori ovog projekta su Ana Palanović Bilić, podrijetlom iz Marije Bistrice koja je osmislila ideju i tekstualnu poruku, autor idejnog likovnog rješenja monograma i rupca Frane Paro, akademski slikar-grafičar, akademik Josip Bratulić, te vlč. Zlatko Koren, župnik i rektor svetišta MBB-e. U kulturno-umjetničkom programu sudjeluje FA Ivan Goran Kovačić iz Zagreba koji će izvoditi Marijanske hodočasničke pjesme. Voditelj promocije bit će Adam Končić. Početak promocije je u 12 sati.