Projekt „Youth in Europe“

U ponedjeljak, 29. svibnja 2017. godine u Energetskom centru Bračak bit će održano događanje u sklopu projekta „Youth in Europe“

 

Projekt „YOUTH IN EUROPE“

START UP Europe COFFEE CHAT, 29.05.2017. u 13:00

Energetski centar Bračak, Bračak 4, Zabok

Napomena: dio predavanja održava se na engleskom jeziku

 

Za startupove! Za poduzetnike početnike! Za buduće poduzetnike!

 

Želite li vidjeti nove prostore Poslovno-tehnološkog inkubatora Krapinsko-zagorske županije u Energetskom centru Bračak, svoje potencijalno buduće radno mjesto i čuti u opuštenoj atmosferi i ležernom razgovoru o perspektivi koju inkubatori pružaju te iskustvu mladih poduzetnika u okruženju (Slovenija, Austrija, Hrvatska) dođite 29. svibnja u 13,00 sati na START UP Europe Coffee chat u Bračku!

Martin Moessler iz Tehnološkog parka Graz, Jure Raztočnik iz Poduzetničkog inkubatora Šentjur, ravnatelj REGEA-e Julije Domac, direktorica Zagorske razvojne agencije Karolina Barilar te poduzetnici stanari inkubatora govoriti će o prednostima poslovanja u inkubatoru, poduzetništvu u sektoru energetike te razgovarati s vama o najboljem početku vašeg poslovanja na vlastitim primjerima.

Dođite pogledati prostore inkubatora, vrata su vam otvorena, pitajte sve što vas zanima i poslušajte one koji su već krenuli u poduzetničke vode!

 

PROGRAM

MODERATOR: Karolina Barilar, direktorica Zagorske razvojne agencije d.o.o.

13,00   Uvodno obraćanje ispred Krapinsko-zagorske županije

13,05    Karolina Barilar – uvodno izlaganje (o inkubatoru Bračak, programu potpore i natječaju)

Martin Mössler / Science Park Graz (način funkcioniranja Tehnološkog parka Graz kao primjera dobre prakse)

Jure Raztočnik / Podjetniški inkubator Šentjur (način funkcioniranja Poduzetničkog inkubatora Šentjur kao primjera dobre prakse)

Julije Domac / ravnatelj Regionalne energetske agencije Sjeverozapadne Hrvatske (poduzetništvo u energetici)

14,00   Ines Placido / mentor u Science Park-u Graz (primjer startup poduzeća u Tehnološkom parku Graz – prijenos iskustava)

Startup iz Poduzetničkog inkubatora Šentjur (prijenos vlastitih iskustava)

Startup iz Poslovno-tehnološkog inkubatora KZŽ, Alpha Aplikacije, Marko Kukec (zašto inkubator? Ukratko o poslovanju? očekivanja i planovi za budućnost?)

14,30   Obilazak Energetskog centra Bračak i prostora Poslovno-tehnološkog inkubatora KZŽ