Pregršt medalja za Nanbudo klub Marija Bistrica

U Zagrebu je održano drugo od pet natjecanja u sklopu međunarodne nanbudo lige. U nanbudo borbama snage je odmjerilo 87 natjecatelja iz hrvatskih i mađarskih klubova, a predstavnici Nanbudo kluba ''Marija Bistrica'' istaknuli su se odličnim rezultatima.

U kategoriji do 10 godina kod djevojčica Ivona Huljak osvojila je prvo, a Doris Babić treće mjesto. U kategoriji od 10 do 12 godina Ana Vuraić prva, a Doris Babić treća, te kod dječaka Dominik Babić drugi. U kategoriji od 12 do 14 godina Paola Ozimec druga, Karla Sambol treća kod djevojčica, te Petar Jakopec prvi, Kristijan Vuraić drugi, a Karlo Huljak treći kod dječaka. U kategoriji od 14 do 16 godina Birgit Brlečić bila je treća u ženskoj, a Petar Jakopec prvi, te Juraj i Marko Milošić drugi i treći u muškoj konkurenciji.

Dora Brlek slavila je u kategoriji od 16 do 18 godina, a Marko Ležaić kod seniora, dok je kod seniorki Edija Redžić bila druga. Spomenimo da će se završno peto natjecanje ove međunarodne lige održati slijedeće godine u svibnju u Mariji Bistrici u sklopu Memorijala Zdravko Mikuš.