Potražite 71. broj Krapinskog vjesnika – Glasa Zagorja.

Ekskluzivno pročitajte komentar Josipa Kregara, profesora na Pravnom fakultetu u Zagrebu, vezan uz izgradnju u Varšavskoj. Naš informativno politički magazin istražio je da li su sniženja marketinški trik ili dobra prilika za kupovinu.

U rubrici političari govore – riječ ima gradonačelnik grada Krapine Josip Horvat. Saznajte kako provodi ljeto Adam Končić, najpoznatiji zagorski sin.

Krapina, zagorska metropola – pročitajte sve o projektima za Krapinu budućnosti, o novoj zgradi Centra za socijalnu skrb, o Ljetu u Krapini…

Miljenko Jerneić, predsjednik ZS-a – tko spava u politici, taj nema što u njoj tražiti.

Juraj Srebačić, gradonačelnik Donje Stubice priča o sportskoj dvorani koja je ostvarenje njihovih snova. Klanjec – reportaža o klanječkoj pelnici. Đurmanec – Proračun općine raste usprkos krizi, Pregrada – Vrljanščica dobila vodu, KZŽ – Okretanje regionalnim projektima jedino je rješenje, Petrovsko – 18. smotra kuburaša, Marija Bistrica – sadržajan program i obilje manifestacija u srpnju, Tuhelj – Zbor KUD-a Naša Lipa šesti put na državnoj smotri.

Pročitajte i sve o Janinem 2010., o jednoj od najpoznatijih zagorskih manifestacija – Tjednu kulture, zabave i športa u Svetom Križu Začretju, o druženju generacija u Humu na Sutli.

U umjetničkoj radionici gost je Božidar Staroveški Božek, junakinja našeg doba je tokarica Kristina Ogrizek Grofelnik a legenda krapinskog nogometa je Tomislav Vincelj.

Ne propustite ni kolumne Žarka Tušeka, Zvonka Franca, Zlatka Viteza, Zdravka Mršića, Rajka Fureša, vlč. Tomislava Šestaka, Milorada Videkovića, Milivoja Pašičeka i još niz drugih zanimljivosti i aktualnosti čitajte u novom Krapinskom vjesniku – Glasu Zagorja.