Poraz veterana Mladosti MB

Veterani NK Mladost Marija Bistrica u 10. kolu 1. zagorske lige veterana gostovali su u Belcu, kod još jedne Mladosti. Utakmica je završila 2:1 za belečku Mladost, a gol za bistričku Mladost postigao je Josip Milički. U 11. kolu Mladost u ponedjeljak 15. listopada u Mariji Bistrici dočekuje Pregradu.

Poraz veterana Mladosti MB

U ponedjeljak 1. listopada, na rasporedu su bile utakmice 9. kola nogometnih veteranskih liga KZŽ-e Mladost iz Marije Bistrice gostovala je kod Klanjca i izgubila 1:3. Jedini gol za Mladost postigao je Siniša Matok. U 10. kolu, slijedeći ponedjeljak Mladost gostuje u Belcu, kod još jedne Mladosti.

Poraz veterana Mladosti MB

Veterani NK Mladost Marija Bistrica u ponedjeljak 31. listopada 2011. godine odigrali su utakmicu posljednjeg 13. jesenskog kola 1. zagorske lige veterana. Mladostaši su gostovali u Dubravi Zabočkoj kod Hrvatskog Zagorja, a slavili su domaćini sa 2:0. Veterani Mladosti jesenski dio sezone su tako završili sa 9 osvojenih bodova i nalaze se pri samom dnu ljestvice, pa im na proljeće predstoji borba za opstanak u 1. zagorskoj ligi.  

Poraz veterana Mladosti MB

Veterani NK Mladost Marija Bistrica u 12. kolu 1. zagorske lige dočekali su Stubicu iz Donje Stubice i izgubili 0:2. Kolo prije kraja jesenskog dijela prvenstva Mladost se nalazi na 12. mjestu sa 9 osvojenih bodova, a u posljednjem kolu gostuje u Dubravi Zabočkoj kod Hrvatskog Zagorja (ponedjeljak 31. 10. 2011.).

Poraz veterana Mladosti MB

Veterani NK Mladost Marija Bistrica u 11. kolu 1. zagorske lige veterana dočekali su Schiedel iz Novog Golubovca i izgubili 2:3. Oba gola za Mladost postigao je Josip Mikša. U 12. kolu u ponedjeljak 24. listopada Mladost je opet domaćin a dočekuje Stubicu.

Poraz veterana Mladosti MB

Veterani NK Mladost Marija Bistrica  21. kolu 1. zagorske lige gostovali su u Donjoj Stubici kod Stubice. Utakmica je završila pobjedom domaćina 4:1, a jedini gol za Mladost postigao je Igor Dolčić.

Mladost se 5 kola prije kraja nalazi na 10. mjestu sa 21 osvojenim bodom i odavno je osigurala ostanak u 1. ligi veterana, što je i bio cilj u premijernoj sezoni. U 22. kolu Mladost u ponedjeljak 30. svibnja 2011. dočekuje Hrvatsko Zagorje.

Poraz veterana Mladosti MB

U posljednjem jesenskom kolu 1.nogometne lige veterana nogometaši Mladosti iz Marije Bistrice poraženi su u Oroslavju od istoimenog domaćina sa 0:1.

Svoj premijerni nastup u 1. zagorskoj ligi veterani Mladosti na polu-sezoni završili su na 8. mjestu sa 14 osvojenih bodova.