Poraz Mladosti MB

U 14. kolu 2. zagorske lige Mladost iz Marije Bistrice poražena je jučer u Brezovi od Vatrogasca 2;4. Golove za Mladost postigli su Marko Pisk i Dražen Sušinjak. U ostalim utakmicama Pregrada je u gostima pobijedila NK Matija Gubec sa 4:0, Toplice su bila bolje od Milengrada 2:1, Lobor je u gostima pobijedio Slogu sa istim rezultatom, a utakmica Đalski – Mladost Belec završila je bez golova. Na ljestvici vodi Pregrada sa 34 boda, Milengrad ima 31, Lobor 26, Vatrogasac 25, Toplice 23, Matija Gubec 17, Sloga i belečka Mladost po 15. Mladost iz Marije Bistrice 12, a Đalski 4 boda.

U 15. kolu Mladost u Mariji Bistrici u nedjelju dočekuje vodeću Pregradu. Danas su na rasporedu utakmice veterana, a Mladost u Mariji Bistrici u 18. kolu 1. zagorske lige dočekuje imenjaka iz Zaboka. Sutra će pak pioniri Mladosti u 20. kolu 1. lige dočekati Jedinstvo iz Svetog Križa Začretja.

Poraz Mladosti MB


Nogometaši Mladosti iz Marije Bistrice u 2. kolu 2. zagorske lige poraženi su u Budinšćini od Milengrada 1:3. Jedini pogodak za Mladost postigao je Denis Pugar.

Limači Mladosti u 4. kolu 1. zagorske lige gostovali su u Krapini kod druge ekipe Zagorca. Utakmica je završila 5:1 za Zagorec. Jedini gol za Mladost postigao je Vanja Pelko.

Mlađi pioniri su pak u 3.kolu igrali protiv Oštrca u Zlataru i izgubili 0:7. Uspješniji su bili juniori Mladosti koji su u Zaboku pobijedili tamošnju Mladost u 4.kolu 1. lige sa 2:1. Oba gola za Bistričance postigao je Matija Čukman.