Pobjeda Mladosti MB

Nogometaši Mladosti iz Marije Bistrice 13. kolu 2. zagorske nogometne lige na svom su terenu pobijedili NK Matija Gubec sa 3:1. Dva gola za Mladost postigao je Valentin Mesar, dok se jednom u strijelce upisao Maro Rac. U ostalim utakmicama 13. kola 2. lige postignuti su slijedeći rezultati: Oroslavje – Vatrogasac 2:1 Lobor – Toplice 0:1, Sloga – Oštrc 1:2, Mladost Belec – Ivančica 4:2 i Pregrada  – Đalski 1:0. Na ljestvici vode Toplice sa 29 bodova, koliko ima u drugoplasirani i Oštrc. Mladost iz Marije Bistrice na 3. mjestu ima 28 bodova, Vatrogasac na 4. 27 Slijede Ivančica sa 21, Sloga sa 20, Pregrada sa 18 i Mladost Belec sa 15 bodova. Na 9. mjestu je Oroslavje sa 14 bodova, 10. je Đalski sa 10, 11. Matija Gubec sa 8, a posljednji Lobor ima 3 boda. U 15. kolu Mladost Marija Bistrica gostuje kod Vatrogasca u Brezovi. 

U 1. zagorskoj ligi na rasporedu je bilo 15. kolo. Vodeći Zagorec iz Krapine na svom je terenu pobijedio Stražu 3:1. U ostalim utakmicama: Schiedel – Mladost Zabok 1:0, Jedinstvo – Radoboj 2:2, Rudar Mihovljan – Rudar Dubrava Zabočka 3:0, Stubica – Klanjec 0:3, Zagorec V. Trgovišće – Tondach 1:3 i Inkop – Omladinac 5:0.  U vodstvu je krapinski Zagorec sa 41 bodom, ispred zabočke Mladosti koja ima 26 i Zagorca iz Velikog Trgovišća sa 25 bodova. Na dnu se nalaze Tondach sa 14 Inkop sa 12 i Omladinac sa 6 bodova.

Pobjeda Mladosti MB

Nogometaši Mladosti iz Marije Bistrice u nedjelju, 11. ožujka 2012. gpodine odigrali su prijateljsku pripremnu utakmicu pred nastavak sezone u 2. zagorskoj nogometnoj ligi. Na svom igralištu Mladost je sa 3:1 pobijedila Ivančicu iz Zlatar Bistrice. Dva gola za Mladost postigao je Matija Čukman, a jedan Marko Pisk, dok je strijelac za Ivančicu bio Jurica Golub. Proljetni dio 2. zagorske lige počinje 1. travnja, dok će 1. zagorska liga početi slijedeće nedjelje. Prije ove utakmice, u petak, Mladost je u prijateljskom susretu poražena od Oštrca iz Zlatara 0:3, dok su prve dvije pripremne utakmice odigrane protiv zagrebačkog regionalnog ligaša Kašine. U prvoj utakmici odigranoj na umjetnoj travi u Sesvetskom Kraljevcu slavila je Kašina sa 4:3, dok je u Mariji Bistrici u drugom susretu bolja bila Mladost sa 2:1. Tri od pet golova Mladostaša protiv Kašine postigao je mladi 18-godišnji Jurica Čukman, po jednoga su dodali Dario Frajtak i 16-godišnji Miroslav Blagec. Upravo su mladi domaći igrači okosnica Mladosti, koju od ovog proljeća vodi i domaći trener Siniša Matok. U sastavu je tek nekoliko iskusnijih igrača, kao i Bartolek i Petrovečki, dva od četiri igrača, koja su u Mariju Bistricu stigli na jesen, kada su u bistričkom klubu imali ambiciju povratka u 1. zagorsku ligu. No, kako se taj san rasplinuo već nakon četiri kola bez boda, proljeće opet donosi uigravanje momčadi, kojoj se priključilo nekoliko još uvijek juniora.

Pobjeda Mladosti MB

Seniori NK Mladost Marija Bistrica u 8. kolu 2. zagorske lige gostovali su kod Milengrada u Budinščini i ostvarili prvu jesensku gostujuću pobjedu. Mladost je slavila sa 3:2, a golove su postigli Zvjezdan Petrovečki, Matija Čukman i Dario Frajtak. Preostale kategorije Mladosti igrale su utakmice 1. zagorske lige. Limači su u posljednjem jesenskom, 9. kolu 1 lige B gostovali kod Sloge u Konjščini i izgubili 2:3. Oba gola za Mladost postigao je Patrik Habazin. Pioniri i juniori su u 10. kolu dočekali Jedinstvo iz Svetog Križa Začretja. Jedinstvo je slavilo u obje kategorije kod juniora sa 2:0, a kod pionira sa 2:1. Gol za pionire Mladosti postigao je Matija Bašić. Mlađi pioniri su pak u 9. kolu dočekali Oroslavje i izgubili 1:5. Gol za Mladost postigao je Jurica Sambol.

Pobjeda Mladosti MB

Seniori NK ''Mladost'' Marija Bistrica u 17. kolu 2. zagorske lige u Budinšćini su pobijedili Milengrad sa 2:1 i tako pomogli Pregradi da zasjedne na 1. mjesto drugoligaške ljestvice. Pregrada je u Loboru odigrala 0:0 i kolo prije kraja ima bod više od Milengrada, pa joj za povratak u 1. ligu treba pobjeda u posljednjem kolu protiv belečke Mladosti.

Golove za pobjedu bistričke Mladosti postigli su Valentin Mesar i Josip Hercigonja, a u posljednjem kolu Mladost u Mariji Bistrici dočekuje Lobor.

Pobjeda Mladosti MB

U 13. kolu 2. zagorske lige Mladost iz Marije Bistrice na svom je terenu pobijedila Toplice iz Krapinskih Toplica sa 4:2. Golove za Mladost postigli su Valentin Mesar, Dražen Sušinjak, Matija Herceg i Josip Hercigonja.

Ostale kategorije bistričkog kluba natječu se u 1. zagorskoj ligi. Pioniri i juniori dočekali su Milengrad u 18. kolu 1. zagorske lige i u obje kategorije slavili sa 4:0. U juniorskoj utakmici strijelci su bili Matija i Jurica Čukman, Matija Pezić i Miroslav Blagec, a kod pionira dva gola postigao je Andrija Pisk, te po jedan Mihael Belko i Andrija Mikša. Limači i mlađi pioniri igrali su pak protiv krapinskog Zagorca. Limači su u Mariji Bistrici u 21. kolu odigrali 1:1, a jedini gol za Mladost postigao je Luka Plaščar. Mlađi pioniri Mladosti su pak u Krapini u 15. kolu 1. lige poraženi 0:8.