Obilježavanje 25. godišnjice osnutka Specijalne jedinice policije “Barun”

Udruga veterana specijalne policije Domovinskog rata „Barun“ 19. i 20. kolovoza svečano će obilježiti 25. godišnjicu osnutka Specijalne jedinice policije Policijske uprave Krapinsko-zagorske „Barun“ i četvrtu godišnjicu Udruge.

Na ratnoj bazi Specijalne jedinice u Zlataru, u petak, 19. kolovoza, u 11sati svečano će biti otkrivena spomen ploča, u nazočnosti izaslanika ministra unutarnjih poslova, ministra branitelja, Krapinsko-zagorske županije, Grada Zlatara, Policijske uprave Krapinsko-zagorske i ratnih pripadnika Jedinice.

Istog dana će u Stubičkim Toplicama s početkom u 20 sati biti održan koncert Nane Prše i gostiju pod nazivom „Hrvatska narodna škrinjica“. Koncert je poklon Udruge građanima, a ulaz je besplatan.

Na Jezeru Jarki u Stubičkim Toplicama, u subotu, 20. kolovoza, bit će održano tradicionalno, peto druženje braniteljskih udruga iz cijele Hrvatske i drugi Memorijal „Josip Mirt-Teček“.

Obilježavanje 25-te godišnjice održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva branitelja, Krapinsko-zagorske županije, Grada Zlatara i Općine Stubičke Toplice.