Novi broj Glasa Zagorja

Iz tiska je izašao novi broj Glasa Zagorja – Krapinskog vjesnika. U temi broja – Europsko istraživanje vrednota – Što nam je važno i kome (ne) vjerujemo. U novom broju – intervju sa Dragutinom Špiljakom, direktorom Vetropack Straže. U rubrici političari govore – Stjepan Muhek, načelnik općine Marija Bistrica.

Od naslova novog Glasa Zagorja također izdvajamo: Menadžer godine direktor OMCA Croatia – Darko Ranogajec, Samozatajni frontmen. Zabilježili smo aktualnosti diljem Zagorja od Krapine do Huma na Sutli, Klanjca, Radoboja, Tuhlja, Jesenja, Đurmanca, Svetog Križa Začretja, Stubičkih Toplica, Marije Bistrice … i drugih općina i gradova. Posebni prilog „Moj Božić“, na nekoliko stranica posvećen je nadolazećem Božiću i božićnim blagdanima.

Glas Zagorja pun je zanimljivosti iz kulture, sporta, a posebni pečat su kolumne. Jedan od dobrih razloga zašto potražiti na već uobičajenim mjestima novi „Glas Zagorja„ su i serijali. Ovaj put u Junacima našeg doba je Nada Cerovečki-prva majstorica kozmetičarka u Zagorju.

 

Novi broj Glasa Zagorja

Iz tiska je izišao novi, besplatni broj Glasa Zagorja. Pročitajte i saznajte kako je Krijesnica zabljesnula Zagorje. Također, pročitajte i istražite prijeti li Krapinsko zagorskoj županiji demografska zima.


Dragutin Lesar ističe; “društvo u kojem radnici nemaju perspektivu osuđeno je na propast“, Kaj je život bez pajdaša u svojoj kolumni otkriva urednik Glasa Zagorja Zvonko Franc. Mirko Krznar, načelnik općine Konjščina – Bill Gates neće doći. Iz umjetničke radionice: Nikola Sinković – prohujala stoljeća iz maglice sjećanja, junaci našeg doba – Vesna Cigula, nema toga što ruke ne mogu stvoriti. Načelnik PU Krapinsko zagorke Željko Cujzek – među najboljima u Hrvatskoj.

Naši reporteri zabilježili su sve najvažnije događaje iz Krapine, Klanjca, Huma na Sutli, Svetog Križa Začretja, Đurmanca, Jesenja, Tuhlja, Lobora, Radoboja, kao i drugih zagorski sredina. Iz sportske rubrike obavezno pročitajte – Mario Brlečić, mladi bistričanec u prvoj hrvatskoj ligi. Sve to potražite u novom broju Glasa Zagorja, besplatno u vašim dućanima, i ugostiteljskim objektima diljem KZŽ.