Najbolji sportaši općine Marija Bistrica su…

Jučer, 28. prosinca je u Vijećnici Općine Marija Bistrica, u organizaciji Odbora za sport bistričke općine, održana svečanost proglašenja najuspješnijih sportaša Općine Marija Bistrice za 2011. godinu.

U seniorskoj kategoriji najboljima su proglašeni Edija Redžić i Marko Ležaić iz Nanbudo kluba ''Marija Bistrica'', te ženska nanbudo ekipa i  Muška ekipa Streljačkog kluba ''Marija Bistrica''.

Kod juniora priznanja su osvojili Dora Brlek iz Nanbudo kluba ''Marija Bistrica'' i Jurica Jantolek iz Savate kluba ''Kobra'', a kod kadeta Doris Babić iz Nanbudo kluba ''Marija Bistrica'', Filip Tomurad iz Savate kluba ''Kobra'', te ženska i muška ekipa Nanbudo kluba ''Marija Bistrica''.

Za najbolju sportsku udrugu u 2011. proglašen je Streljački klub ''Marija Bistrica'', a naj sportski djelatnik je trener u Savate klubu ''Kobra'' Darko Milošić.

Pored dobitnika priznanja i plaketa za najbolje sportaše, dodijeljena su i priznanja za sportske dosege u 2011. godini a dobili su ih: Darko Galoić i Robert Belko iz Streljačkog kluba ''Marija Bistrica'', Birgit Brlečić, Juraj i Marko Milošić, Ana Vuraić, Ivona Huljak, Petar Jakopec, Dominik Babić i Karlo Huljak iz Nanbudo kluba ''Marija Bistrica'', te Ivica Babić, Stjepan Šimunec, Matija Blagec, Andrija Ščuric i Vid Kovačić iz Savate kluba ''Kobra''.