Memorijal Zdravko Mikuš – sjajni bistrički borci

Protekloga je vikenda u Dvorani OŠ Marija Bistrica održan 8. međunarodni memorijalni turnir Zdravko Mikuš, u organizaciji Nanbudo kluba Marija Bistrica. Na turniru je nastupilo ukupno 65 nanbudo borac u svim kategorijama iz ukupno šest klubova iz Hrvatske, Mađarske i Francuske.

Predstavnici domaćeg kluba osvojili su čak 36 medalja, 16 u katama i 20 u borbama. Zlatom su se okitili u katama u mlađima kategorijama: Ana Vuraić, Paula Šuštić, Dominik Babić i Petar Jakopec, seniorka Edija Redžić, kao i seniori ekipno. Srebra su osvojili Doris Babić, Karla Sambol, Paula Ozimec, Dora Brlek, Ivan Sambol, Marko Milošić i senior Marko Ležaić, a bronce Klara Ozimec, Karlo Huljak i Juraj Milošić.

U borbama zlata su osvojili Dors Babić, Paula Ozimec i Petar Jakopec u mlađim kategorijama, a Edija Redžić, Marko Ležaić i ženska ekipa kod seniora. Srebra su osvojili Petra Vuraić, Klara Ozimec, Dora Brlek, Dominik Babić, Ivan Sambol i Marko Milošić, a bronce Ana Vuraić, Paula Šuštić, Inga Redžić, Valentina Car, Dario Hajnić, Karlo Huljak, Juraj Milošić i ekipa seniora.